МАЗЗ

Институционален грант на МАЗЗ – Цивика Мобилитас (ПЦМ-ИНС-05)

објавено во: Тековни проекти | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги е корисник на институционален грант од вториот повик во новата фаза на Цивика Мобилитас (ПЦМ-ИНС-05). Целта на финансиска поддршка од овој тип на грантови е унапредување на институционалниот развој и организациско јакнење на МАЗЗ заради … Продолжува

Бизнис план 2019-2020

објавено во: Тековни проекти | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги започна со имплементирање на проектот: “Бизнис План 2019-2020” кој беше развиен врз основа на повикот за поддршка на чадор организација во ЕУ проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“ спроведуван од Care Германија-Луксембург и Македонската … Продолжува

Цивика Мобилитас – мал акциски грант

објавено во: Спроведени проекти | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги во периодот од 01.08.2017-31.05.2018 година беше имплементатор на мал акциски грант од ЦИВИКА МОБИЛИТАС Програмата со наслов да ‘’ Да изградиме кооперативно општество’’. Проектот беше насочен кон зголемување на свеста на фармерите за придобивките од … Продолжува