МАЗЗ

Институционален грант на МАЗЗ – Цивика Мобилитас (ПЦМ-ИНС-05)

објавено во: Тековни проекти | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги е корисник на институционален грант од вториот повик во новата фаза на Цивика Мобилитас (ПЦМ-ИНС-05). Целта на финансиска поддршка од овој тип на грантови е унапредување на институционалниот развој и организациско јакнење на МАЗЗ заради … Продолжува

Бизнис план 2019-2020

објавено во: Тековни проекти | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги започна со имплементирање на проектот: “Бизнис План 2019-2020” кој беше развиен врз основа на повикот за поддршка на чадор организација во ЕУ проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“ спроведуван од Care Германија-Луксембург и Македонската … Продолжува