МАЗЗ

Прв електронски информативно-едукативен билтен на МАЗЗ

објавено во: Е-Билтени | 0

Почитувани, чест ни е со вас да го споделиме првото издание на електронскиот информативно-едукативен билтен на МАЗЗ, што воедно е и една од активностите во проектот “Бизнис План 2019-2020” имплементиран од МАЗЗ, а финансиран од Европската Унија. Превземи: Информатор 1