МАЗЗ

Цивика Мобилитас – мал акциски грант

објавено во: Спроведени проекти | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги во периодот од 01.08.2017-31.05.2018 година беше имплементатор на мал акциски грант од ЦИВИКА МОБИЛИТАС Програмата со наслов да ‘’ Да изградиме кооперативно општество’’. Проектот беше насочен кон зголемување на свеста на фармерите за придобивките од … Продолжува