ЈАВЕН ПОВИК за ментори/ки за земјоделски задруги-грантисти на проектот „ Конкурентни Земјоделски задруги“

објавено во: Новости | 0

Сите заинтересирани кандидати/ки за овој повик потребно е да достават професионална биографија (CV) на македонски или англиски јазик (најмногу до 3-4 страни) и истата да ја проследат на следната електронска адреса: creation@t.mk  со назнака „Ментор/ка на земјоделски задруги“ најдоцна до 13-ти Ноември 2023 година. За сите дополнителни прашања можете да се обратите на наведениот маил.