Одржана инфо – сесија во Маврово Ростуше

објавено во: Новости | 0

Инфо-караванот за промоција на повикот за грантови за земјоделските задруги од регионите опфатени со проектот продолжува. Вчера одржавме информативна сесија во Крива Паланка, денес сме во Ростуше, а утре во Ресен.

Ве очекуваме!

https://mazz.mk/…/otvoren-povik-za-grantovi-za…/