Здружени до целта-Заедно е подобро!

објавено во: Новости | 0

Погледнете го видеото и дознајте зошто е подобро да се биде здружен во земјоделски задруги, која е улогата на Македонската асоцијација на земјоделски задруги и на кој начин им помага на своите членки за подобрување на нивното тековно функционирање и работење.