Репортажа на АГРАР од студиската посета на земјоделски задруги во Р. Грција

објавено во: Новости | 0

Во периодот од 27 до 30 јули, претставници на земјоделски задруги – членки на Македонската асоцијација на земјоделски задруги беа дел од студиската посета во Р. Грција, во организација на ЕУ Проект: Поддршка за развој на земјоделски задруги, имлементиран од CARE International Balkans и Македонската развојна фондација за претпријатија, финансиран од страна на Европската Унија. Пренесуваме дел од атмосферата…

http://play.mrt.com.mk/play/47770