Промоција на успешни задружни приказни – 3 дел

објавено во: Новости | 0

Во третиот дел од промотивните видеа за промоција на успешните задружни приказни од членките на МАЗЗ, ќе дознаете нешто повеќе во однос на која е целта на задругите и здруженото производство и продажба, какви услуги и поддршка задругите им нудат на своите членки и кои се плановите за иден развој.