Одржана обука за Лобирање и застапување наменета за управувачки структури на ЗМАЗЗ

објавено во: Новости | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги на 21.05.2021 година во х. Гардениа, Велес ја одржа обуката за Лобирање и застапување наменета за членовите на Управниот одбор. Обуката за Лобирање и застапување е дел од Годишниот план за работа на асоцијацијата, кој е финансиски поддржан од Цивика Мобилитас програмата преку Институционалниот грант за јакнење на капацитетите на ЗМАЗЗ.