МАЗЗ Ви посакува среќна 2022 година, полна со успеси на сите полиња!

објавено во: Новости | 0

Македонската асоцијација на земјоделски задруги изразува благодарност за овогодинешната соработка со целото свое членство и сите соработници и пријатели. Истовремено Ви посакува здрава и просперитетна Нова година!